SHITET APARTAMENT NE KATI E PARE 85M2ME CERTEFIKATE.ME KETE CMIM ESHTE DHE 50M2 OBORR I CILI ESHTE NE PROCES LEGALIZIMI.
CMIMI 55 000 EURO I DISKUTUESHEM

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Durazzo
Zona DURRES
Oferta Shitje
Lloji Apartament 2+1
Siperfaqja e kerkuar 85
Dhomat 2
Tualet 1
Arredimi Pjeserisht
Vend jashte Po
Ballkon 1
Vitrine 1
Parkim publik Po
Viti i ndertimit 1 985
Hipoteka Po
Garancia Nuk kerkohet
Pershkrim SHITET APARTAMENT NE KATI E PARE 85M2ME CERTEFIKATE.ME KETE CMIM ESHTE DHE 50M2 OBORR I CILI ESHTE NE PROCES LEGALIZIMI.
CMIMI 55 000 EURO I DISKUTUESHEM
Emri i kontaktit BESNIK GONGO
Telefoni 0682219636
Emaili i klientit besnikgongo@shqiptar.eu
Businness Point BESNIK GONGO
Emaili i Businness Point besnikgongo@shqiptar.eu