JEPET ME QERA OBJEKTI DY KATESH I PERSHTATSHEM PER MAGAZINA DHE FASONERI ETJ. KATI I PARE ESHTE 230M2
KATI I DYTE ESHTE 270.
CMIMI 2 EURO PER M2

Entry Details

Klienti Pronari jep me qera
Qyteti Durazzo
Zona periferi
Oferta Qera
Cmimi 2
Siperfaqja e kerkuar 400
Hipoteka Po
Garancia Nuk kerkohet
Pershkrim JEPET ME QERA OBJEKTI DY KATESH I PERSHTATSHEM PER MAGAZINA DHE FASONERI ETJ. KATI I PARE ESHTE 230M2
KATI I DYTE ESHTE 270.
CMIMI 2 EURO PER M2
Emaili i klientit besnikgongo@shqiptar.eu
Businness Point BESNIK GONGO
Emaili i Businness Point besnikgongo@shqiptar.eu
Attach files 6398362e-95c3-49bc-85f7-2d811df4656c.JPG