SHITET APARTAMENT 1+1 NE DURRES NE KATIN E 7 ME ASHENSOR .MBI TE KA DHE NJE KAT TJETER.SIP 67M2 ME CERTEFIKATE PRONESIE.CMIMI 35000EURO

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Durazzo
Zona l 5
Oferta Shitje
Cmimi 35 000
Lloji Apartament 1+1
Siperfaqja e kerkuar 67
Dhomat 2
Plani 1
Tualet 1
Arredimi No
Vend jashte Jo
Ballkon 1
Vitrine 1
Parkim publik Zgjedhje e dyte
Viti i ndertimit 2 008
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim SHITET APARTAMENT 1+1 NE DURRES NE KATIN E 7 ME ASHENSOR .MBI TE KA DHE NJE KAT TJETER.SIP 67M2 ME CERTEFIKATE PRONESIE.CMIMI 35000EURO
Emri i kontaktit BESNIK GONGO
Telefoni 0682219636
Emaili i klientit besnikgongo@shqiptar.eu
Businness Point BESNIK GONGO
Emaili i Businness Point besnikgongo@shqiptar.eu
Attach files thumbnail_file-1.jpg
thumbnail_file1-1.jpg
thumbnail_file2-1.jpg
thumbnail_file3-1.jpg
thumbnail_file5-1.jpg
Annunci