Shitet apartamenti me siperfaqe 57 m2ne qytetin e Fierit , i cili eshte i pajisuar me certifikat pronesie.Eshte i arreduar dhe ka nje ambjent te shfrytezueshem ne cdo meter katror. Gjendet ne kate te pare dhe eshte i pajisur me termoizolim per mbrojte nga agjendet atmosferik. Eshte i prshtatshem edhe per familje me femij te vegjel pasi ka nje ambjent te jashtem. eshte komod dhe bashkohor. Cmimi 33000000

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Fier
Zona Lagja 15 tetor
Oferta Qera
Cmimi 33 000 000
Lloji Apartament 1+1
Siperfaqja e kerkuar 57
Dhomat 2
Plani 1
Tualet 1
Arredimi Si
Vend jashte Po
Ballkon 1
Parkim publik Po
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim Shitet apartamenti me siperfaqe 57 m2ne qytetin e Fierit , i cili eshte i pajisuar me certifikat pronesie.Eshte i arreduar dhe ka nje ambjent te shfrytezueshem ne cdo meter katror. Gjendet ne kate te pare dhe eshte i pajisur me termoizolim per mbrojte nga agjendet atmosferik. Eshte i prshtatshem edhe per familje me femij te vegjel pasi ka nje ambjent te jashtem. eshte komod dhe bashkohor. Cmimi 33000000
Emaili i klientit arjon.blgfier@gmail.com
Businness Point BLG FIER
Annunci