Z;BUJAR GJEVORI SHET; OSE JEP ME QERA PALLATIN E TIJE 6 KATESH. E SHET DHE KOMPLET SI PALLAT OSE ME HYRJE TEK E TEK. E ORGANIZUAR NE NJE MENYRE MJAFTE TE MIRE SI PROJEKT BRENDA DHE JASHTE. 2 KATET E PARA SHERBEJNE PER BIZNESE, NDERSA KATET E TJERA PER BANIM . Eshte 2080 metra2 .
FALEMINDERIT

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Tirana
Zona Durres
Oferta Shitje
Lloji Apartament 6+1
Dhomat 10
Tualet 5
Arredimi Pjeserisht
Vend jashte Po
Ballkon 6
Vitrine Me shume se 2
Parkim publik Po
Viti i ndertimit 2.011
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim Z;BUJAR GJEVORI SHET; OSE JEP ME QERA PALLATIN E TIJE 6 KATESH. E SHET DHE KOMPLET SI PALLAT OSE ME HYRJE TEK E TEK. E ORGANIZUAR NE NJE MENYRE MJAFTE TE MIRE SI PROJEKT BRENDA DHE JASHTE. 2 KATET E PARA SHERBEJNE PER BIZNESE, NDERSA KATET E TJERA PER BANIM . Eshte 2080 metra2 .
FALEMINDERIT
Emri i kontaktit BUJAR GJEVORI
Telefoni 0674896141
Emaili i klientit bujar.gjevori1983@gmail.com
Businness Point SAMANTA KOCI
Attach files 60ed8e74-2fb0-4aa1-bf51-7d4149ea854b.JPG
bd3bb07e-8d2b-466c-a2e8-d622640693f9.JPG
Annunci