Z.EDMOND HAXHIU shet token e tije ne afersi te autostrades tek Kaleshi ne Vore. Toka eshte, 2 dylym dhe me certifikate pronesie dhe Ndodhet ne nje zone mjaft te mire.

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Tirana
Zona VORE
Oferta Qera
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim Z.EDMOND HAXHIU shet token e tije ne afersi te autostrades tek Kaleshi ne Vore. Toka eshte, 2 dylym dhe me certifikate pronesie dhe Ndodhet ne nje zone mjaft te mire.
Emri i kontaktit EDMOND HAXHIU
Telefoni 0697384386
Emaili i klientit samantakoci@libero.it
Businness Point SAMANTA KOCI
Annunci