Z.Islam Gonge shet vilen e tije ne Vore,lagja e re. Vila eshte ne gjendje shum te mire. E organizuar shum mire brenda dhe jashte,ka ambjent dhe perreth shtepise. vila shitet 140.000 euro.

Entry Details

Klienti Pronari shet
Qyteti Tirana
Zona Vore
Oferta Shitje
Lloji Apartament 6+1
Dhomat 6
Tualet 3
Arredimi Si
Vend jashte Po
Ballkon 4
Vitrine 2
Parkim publik Po
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim Z.Islam Gonge shet vilen e tije ne Vore,lagja e re. Vila eshte ne gjendje shum te mire. E organizuar shum mire brenda dhe jashte,ka ambjent dhe perreth shtepise. vila shitet 140.000 euro.
Emri i kontaktit ISLAM GONGO
Telefoni 0682159618
Emaili i klientit samantakoci@libero.it
Businness Point SAMANTA KOCI
Annunci