Z:Alfred Gega deshiron te japi me qera ose te shesi kapanonin e tije shum afer Qytetit te Vores . Kapanoni eshte ne gjendje shum te mire, i ndare ne dy kate zyra,dhe pjesa tjeter magazine. Kapanoni eshte 400m2, zyrat jane 80m2, siperfaqa jashte eshte 3200. Vlera e shumes nese jepet me qera Z.Alfred e jep 1000 euro ne muaj, nese dikush e kerkon per ta blere shuma qe jep zoteria eshte 500.mije euro me gjithe token gjashte. Faleminderit

Entry Details

Klienti Pronari jep me qera
Qyteti Tirana
Zona Vore
Oferta Qera
Lloji Magazine
Dhomat 4
Tualet 2
Vend jashte Po
Arredimi No
Vitrine 1
Parkim publik Po
Viti i ndertimit 2.010
Hipoteka Po
Garancia Kerkohet
Pershkrim Z:Alfred Gega deshiron te japi me qera ose te shesi kapanonin e tije shum afer Qytetit te Vores . Kapanoni eshte ne gjendje shum te mire, i ndare ne dy kate zyra,dhe pjesa tjeter magazine. Kapanoni eshte 400m2, zyrat jane 80m2, siperfaqa jashte eshte 3200. Vlera e shumes nese jepet me qera Z.Alfred e jep 1000 euro ne muaj, nese dikush e kerkon per ta blere shuma qe jep zoteria eshte 500.mije euro me gjithe token gjashte. Faleminderit
Emri i kontaktit Alfred Gega
Telefoni 0672773414
Emaili i klientit teffi-69@hotmail.com
Businness Point Samanta Koci
Annunci